Schmidt Gemert heeft zich in de ruim vijfentwintig jaar van haar bestaan ontwikkeld tot de Volvo specialist bij uitstek.

Ons specialisme bestrijkt met name de Volvo’s vanaf de 240 serie tot aan de Volvo’s van midden jaren 2000. ’Onze klanten die vanuit het hele land de weg naar Gemert weten te vinden, hebben hiervan de vruchten geplukt’

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een bijzondere 240, een exclusieve 780, een comfortabele V70 en voor alle andere Volvo’s die zich hier tussenin bevinden. Kijk op onze auto pagina voor het actuele aanbod.

Bent u op zoek naar juist die ene speciale Volvo waaraan we u niet direct kunnen helpen? Geef ons een zoekopdracht en we gaan op zoek naar uw Volvo!

Onderhoud en reparaties aan uw Volvo kunt u ook door ons laten uitvoeren. Wij werken met originele Volvo onderdelen en op verzoek worden ook gebruikte onderdelen toegepast. Bel ons vrijblijvend voor een advies of een afspraak. Vervangend vervoer is beschikbaar.

Door de jaren heen hebben we een imposante verzameling onderdelen opgebouwd waar we uw Volvo mee op de weg kunnen houden. Bel ons even en we gaan kijken of we u kunnen helpen!

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00
Zaterdag van 10:00 tot 16:00